Wie Zijn Wij?

Passie voor groen en de ambitie om buitenruimtes te transformeren, dat is wat ons, Tiemens Hoveniers, drijft. Als team van ervaren hoveniers staan we klaar om uw tuindromen te realiseren. Onze liefde voor het vak is terug te zien in elk project dat wij aanpakken, groot of klein.

Onze Expertise

Met een breed scala aan diensten, van tuinontwerp en -aanleg tot onderhoud en renovatie, bieden wij een totaalpakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze hoveniers combineren vakmanschap met creativiteit en duurzaamheid, om zo tuinen te creƫren die niet alleen vandaag schitteren, maar ook in de toekomst hun pracht behouden.

Uw Visie, Ons Vakwerk

Elke tuin vertelt een verhaal en elke klant heeft een visie. Bij Tiemens Hoveniers luisteren we aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een concreet tuinplan. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en betrekken u nauw bij het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van uw droomtuin.

Verantwoord en Duurzaam

De natuur staat centraal in alles wat we doen. Daarom zetten we ons in voor duurzame oplossingen en milieubewuste keuzes in materialen en methoden. We streven ernaar om de ecologische voetafdruk van onze werkzaamheden te minimaliseren en bij te dragen aan een groene toekomst.

Ontmoet Ons Team

Ons team bestaat uit gedreven professionals die elk hun eigen specialisme hebben. Samenwerking en voortdurende ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers, zodat we altijd vooroplopen in de nieuwste trends en technieken in het hoveniersvak.

Laat Ons Uw Buitenruimte Verzorgen

Wilt u meer weten over wat Tiemens Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden te verkennen. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin een plek wordt waar u elk seizoen van kunt genieten.